Lidt om os

Hadsund Voltige Team startede op i sommeren 2019. 

Efter ønske om at starte voltigering op i Hadsund, blev der i sommeren 2019 lavet 3 md med prøvetræning. Det viste sig hurtigt at blive meget populært, og i august 2019 var vi så heldige at kunne ansatte en voltigerings-instruktør der netop kom hjem fra et 1 år i Holland, hvor hun havde arbejdet i to voltigeringsstalde. Interessen og antallet af voltigører i Hadsund Voltige Team er vokset stødt frem til idag, hvor vi har 29 voltigører fordelt på seks hold i aldersgruppen 3-21 år. 

Voltigeringen startede med at træne I Rideklubbens Hadsunds ridehal, men grundet den store tilgang, blev der behov for flere træningstider, og da dette ikke var muligt at efterkomme i ridehallen i Hadsund, flyttede voltigetræningen til ridehallen på Stutteri Lynghøj i Skrødstrup pr 1/10-20.

Udover at favne bredden fra den spæde start hvor træningen foregår gennem leg på træhesten, undervises der også på højere plan. I både 2019 og 2020 har Teamet deltaget til både Landsmesterskaberne, Danmarksmesterskaberne og Nordisk mesterskab, derudover deltager de til landsstævner flere gange om året i både træhestcup og på hest.